Docent

Bianca van den Heuvel

“Lesgeven heeft me ondertussen al veel voldoening en verrijking opgeleverd.”

Buiten mijn comfortzone treden

Lesgeven kwam op een goed moment op mijn pad dat ik dacht; ja leuk! Ik had er ook even een gedachte bij van: dat is buiten mijn comfortzone treden. Het heeft me ondertussen al veel voldoening en verrijking opgeleverd.

Kennis overdragen

Ik vind het heerlijk om kennis die ik heb verworven en uit de praktijk over te dragen op geïnteresseerde studenten.

Practice what you preach

Lekker bezig zijn met gezondheid, buiten in de natuur of binnen in gezelschap van anderen. Sporten en ontspanning zoals hardlopen, bodypump en wandelen vind ik fijn om te doen en tijd in onze tuin en mijn hangmat doorbrengen met een goed boek of tijdschrift. Daarnaast besteed ik graag aandacht aan goede biologische maaltijden voor mijn partner en mezelf: “Practice what you preach”. Diverse maaltijden plaats ik dan ook op onze facebookpagina van onze praktijk Gezondxtra. Ook heb ik sinds kort een kleine moestuin waar ik graag uit oogst.

Dezelfde passie

Sonnevelt ervaar ik als een warm nest van mensen met dezelfde passie voor gezondheid in de breedste zin van het woord.

Mijn achtergrond

HBO voeding & diëtetiek, Orthomoleculaire basisopleiding, PNI opleiding (2 jarig) en vele bijscholingen op orthomoleculair en voedingsgebied.

Mijn vakgebied

Ik werk als orthomoleculair diëtist en PNI therapeut in onze praktijk Gezondxtra. Hier geef ik gezondheidsadviezen aan mensen die op zoek zijn naar de oorzaak van een klacht. Dit kunnen lifestyle adviezen zijn op het gebied van beweging, voeding en suppletie. Altijd gebaseerd op uitleg over de fysiologie van het lichaam ter motivering van de cliënt. Darmklachten/hormonale/burn-out klachten zijn onze specialisaties. Bij Sonnevelt verzorg ik workshops Overgang en voeding.