Docent

Claire Becking

“Uiteindelijk ben je zelf het belangrijkste instrument als je mensen coacht.”

In kracht en verbinding

Mijn docentschap geeft mij een prachtige gelegenheid om mijn missie en visie te delen en weer met deelnemers verder te ontwikkelen. Mijn missie is om mensen vanuit hun kracht en in verbinding met zichzelf en anderen een waarden- vol leven te laten leiden.

Zet een stapje verder

Graag inspireer ik je om vanuit veiligheid je eigen patronen te onderzoeken en een duurzame transitie door te maken. Ik daag je graag uit om een stapje verder te zetten dan je wellicht gewend bent. Uiteindelijk ben je zelf het belangrijkste instrument als je mensen coacht.

Vitaal leven

Ik krijg heel veel energie als ik mijn missie tot leven kan brengen en in verbinding met anderen daar steeds meer betekenis aan kan geven. De natuur helpt mij om met beide benen op de grond te blijven staan en om vanuit ontspanning mijn idealen verder te realiseren.

Vitaliteit versterken

De positieve insteek van Sonnevelt spreekt mij zeer aan. Sonnevelt kijkt vooral naar de mogelijkheden om je vitaliteit te versterken. Ook schuwt Sonnevelt niet om aan de slag te gaan met jouw diepere lagen van je persoonlijkheid, waardoor een werkelijke transitie beter mogelijk wordt.

Mijn achtergrond

Ik ben Arbeids- & Organisatie Psycholoog. Meer dan 25 jaar houd ik mij bezig met coaching en training op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Binnen veel organisaties coach en train ik mensen gericht op Work-Life Balance en Stress – en Burn-out herstel.

Mijn vakgebied 

Naast het coachen en trainen van mensen op persoonlijke ontwikkeling werk in binnen bedrijven aan team- en organisatie ontwikkeling. Persoonlijke ontwikkeling vindt immers altijd in een bredere context plaats.