Docent

Daniëlle Krijtenburg

“Zo mooi om ertoe te doen en met elkaar een bijdrage te leveren aan vitaliteit.”

Verlanglijstje

Werken voor Sonnevelt heeft lang op mijn verlanglijstje gestaan. Zo mooi om ertoe te doen en met elkaar een bijdrage te leveren aan vitaliteit. Niets mooiers dan mensen te zien groeien in hun ontwikkeling.

Blinde vlekken

Wat mij inspireert om les te geven? Ik daag mezelf en anderen continue uit tot groei door de blinde vlekken te vangen van mensen, van datgene waar ze zelf nog niet zo van bewust zijn. Het geeft mij veel voldoening als ze daardoor weer in beweging komen en de ruimte ontdekken achter hun eigen grenzen.

Regie

Vitaal leven betekent voor mij persoonlijk dat ik zelf de regie hou over mijn leven en keuzes maak die passen bij mij. 

Sonnevelt past bij mij

Ik weet nog goed dat ik zelf een aantal jaar geleden kwam op een open dag. Het voelde meteen als thuiskomen. Ik wist dat ik hier mijn opleiding wilde volgen terwijl ik al heel wat open dagen bij andere opleiders had bezocht. Door Sonnevelt heb ik zoveel geleerd en ben ik zoveel dichter bij mezelf gekomen, deze kennis wil ik graag overdragen aan anderen omdat het mij persoonlijk heel veel heeft gebracht.

Mijn achtergrond

Jaren heb ik als manager in het bedrijfsleven gewerkt naast mijn freelance werk als reportage fotograaf. Beelden vangen kan ik als geen ander, observeren wat er nodig is daar heb ik mijn beroep van gemaakt. Veel mensen heb ik zien werken op de automatische piloot, zonder zingeving en doel. Inmiddels heb ik mijn baan opgezegd om mensen weer AAN te zetten, om meer beweging te creëren in organisaties waardoor deze vitaler worden. Ik ben gecertificeerd KATA coach, de menselijke kant van LEAN. Ik heb een achtergrond in NLP en Systemisch werken en bij Sonnevelt o.a. Mental Coach, Stress en Burn-out Coach en Trainer Hormoonfactor gevolgd.

Mijn vakgebied

Ik train en coach mensen in het bedrijfsleven op het vergroten van persoonlijk leiderschap zodat ze meer zichtbare resultaten behalen en meer werkplezier ervaren. Ik ben namelijk van mening dat als dat vergroot wordt binnen organisaties deze vitaler worden.