Docent

Inge Coolen

“Mijn grootste inspiratie om les te geven, haal ik uit het enthousiasme van de studenten."

Mensen!

Ik werd al direct na mijn studie psychologie docent en dat ging heel toevallig (toeval bestaat niet). Ik heb het altijd leuk gevonden om met mensen, groot en klein, te werken en als docent vind ik het heerlijk om mijn kennis en kunde door te geven.

Bereidheid tot leren

Mijn grootste inspiratie om les te geven, haal ik uit het enthousiasme van de studenten. Hun vragen, hun bereidheid om te leren maken het lesgeven voor mij extra leuk.

Levenslust en meer

Vitaliteit betekent voor mij levenslust, in je kracht staan, genieten en doorgeven. Dit alles ervaar ik in mijn rollen als docent, trainer en coach. Ik voel me vitaal in al deze rollen.

Zijn wie je bent

Bij Sonnevelt mogen zowel studenten als docenten zijn wie ze zijn en ik vind het heerlijk om samen ieders kracht te ontdekken. 

Mijn achtergrond

Na mijn studie ben ik direct docent geworden op het MBO. Daarna heb ik een aantal jaren gewerkt als HR organisatieadviseur om vervolgens toch weer terug te gaan naar het onderwijs, ditmaal het HBO. In 2011 wilde ik alsnog mijn jeugddroom om met kinderen te gaan werken verwezenlijken. Ik heb mezelf toen omgeschoold en sindsdien heb ik mijn eigen kindercoachingspraktijk.

Mijn vakgebied

Binnen mijn eigen praktijk ben ik gespecialiseerd in sociale weerbaarheid, pesten en faalangst. Daarnaast ben ik in 2018 mede-eigenaar geworden van een opleidingscentrum om het gebied van sociale veiligheid en pesten. 

Publicaties

Blogs van mijn hand: