Docent

Jeanny Wetzeler

“Het inspireert mij enorm om de nieuwe beweegcoaches te laten ervaren wat hardlopen in combinatie met coaching allemaal kan doen.”

Hardlopen!

Dat ik docent ben geworden komt doordat ik het fantastisch vind om mijn vak over te brengen. Ik houd van hardlopen en daarbij is het mijn missie om mensen (weer) op eigen kracht in contact te laten komen met hun vitaliteit

Combinatie coaching en hardlopen

Het inspireert mij enorm om de nieuwe beweegcoaches te laten ervaren wat hardlopen in combinatie met coaching allemaal kan doen. De lessen zijn hier uitermate geschikt voor, omdat ze zowel theorie als praktijk bevatten, en een binnen- en buitenprogramma.

Kracht en energie

Een leven vol kracht en energie geeft plezier en moed. Dat is wat voor mij vitaal leven betekent!

Aandacht

De kwaliteit van Sonnevelt zit ‘m in aandacht: voor jou en voor mij, voor kennis en kunde. Dat is hun kracht!

Mijn achtergrond

Na mijn studie Franse taal- en letterkunde heb ik jarenlang in het bedrijfsleven gewerkt waar ik zorg heb gedragen voor huisvesting, gebouwbeheer, beveiliging, (interne) verhuizingen en nieuwbouwprojecten. Sinds 2008 werk ik zelfstandig als coach. Door mijn ruime ervaring als coach en jarenlang te hebben gewerkt in het bedrijfsleven weet ik hoe je met vitale mensen een optimale interne communicatie en samenwerking tot stand kunt brengen.

Mijn vakgebied

Met het Centrum voor Coaching en Runningtherapie heb ik als doel de onderdelen coaching en hardlopen met elkaar te verbinden. Hardlopen is een van mijn favoriete sporten. Hiermee kan de begeleiding zowel op geestelijk, emotioneel en lichamelijk niveau plaatsvinden. Regelmatig werk ik samen met andere professionals en specialisten op het gebied van coaching, gezondheid en beweging