Docent

Martine Hilverda

“Ik vind het ontzettend interessant om in mijn dagelijks leven te ervaren wanneer ik de regie heb en wanneer ik het kwijt dreig te raken.”

Ieder op z’n eigen manier en tempo

Het mogen begeleiden van groepen in het proces wat ieder op zijn eigen manier en tempo door maakt vind ik ontzettend interessant, uitdagend en bijzonder. Tijdens het organiseren van retreats waar ik diverse workshops gaf, merkte ik hoeveel energie dit mij geeft. Hier wilde ik graag buiten de retreats meer mee gaan doen. Als trainer heb ik binnen diverse bedrijven voor groepen gestaan en nu bij Sonnevelt.

De regie in handen

Als ervaringsdeskundige weet ik wat stress voor je welzijn kunt doen, zowel in positieve als negatieve zin. Ik vind het ontzettend interessant om in mijn dagelijks leven te ervaren wanneer ik de regie heb en wanneer ik het kwijt dreig te raken. Voor mij heeft dit te maken met lichaamsbewustzijn, mindset en mijn gevoel. Hoe beter je jezelf kent, hoe makkelijker het is om de regie terug te nemen. Ik geloof erin dit dat invloed heeft om je algehele welzijn en functioneren. 

Intunen

Vitaal leven heeft voor mij te maken met de juiste balans vinden, bewustzijn en in verbinding zijn met jezelf en de wereld om je heen. Intunen op je gevoel, jouw kernwaarden, bewustzijn van gedrag, patronen en mindset. Leven op een manier die écht bij mij past. 

Vitaliteit voorop

Als holistisch coach ben ik dagelijks met vitaliteit bezig, zowel voor cliënten als voor mezelf en mijn gezin. Aangezien vitaliteit voorop staat was dit het eerste aanknopingspunt. Daarnaast voel ik mij sinds het eerste contact met Sonnevelt thuis en ontzettend welkom. Iedereen is vriendelijk, behulpzaam en er is alle ruimte voor jouw wensen. 

Mijn achtergrond

Na het afronden van mijn HBO opleiding pedagogiek ben ik gaan werken als coach in het welzijnswerk. Yoga, mindfulness en coaching interesseerden mij enorm. Ik volgde opleidingen tot yogadocent, mindfulnesstainer en diverse coach opleidingen en werk sinds 2008 als coach en trainer. 

Mijn vakgebied

Naast het coachen en trainen van mensen via mijn bedrijf de Inner Bliss Company organiseer ik retreats in binnen- en buitenland.