Docent

Wies van Beek

“De adem is basis. Het eerste wat we doen wanneer we geboren worden is ademen en het laatste wat we doen voordat we deze wereld verlaten is ademen en daar ligt een heel leven tussen wat opgeslagen is in je lichaam.”

Leren van elkaar

Ik houd van mijn vak als ademexpert.
Ik houd van groepsdynamiek.
Ik houd van mensen.
Ik ben gepassioneerd over de kracht van ademen en wil daar graag zoveel mogelijk mensen mee besmetten. Deze passie is ontstaan vanuit mijn eigen ervaring en dit heeft mijn leven veranderd.

Inspiratie

Lesgeven is geen eenrichtingsverkeer. We leren van elkaar. Het is mooi om te zien hoe mensen tijdens een training met elkaar verbinden. Er ontstaat interesse in elkaar en deelnemers willen graag delen en elkaar ondersteunen. Samen komen we tot groei.

Ademen

Het gaat vanzelf en meestal ben je er niet bewust mee bezig: ademen. Zo moeilijk is het niet? Adem in, adem uit. Maar is het ook relaxt? Ontspannen ademhalen is niet altijd vanzelfsprekend.

Vitaal leven betekent voor mij de balans tussen hoofd, hart en lichaam. De adem is basis. Het eerste wat we doen wanneer we geboren worden is ademen en het laatste wat we doen voordat we deze wereld verlaten is ademen en daar ligt een heel leven tussen wat opgeslagen is in je lichaam.

Wat mij vitaal houdt is een geïnspireerd en nieuwsgierig leven met veel lol. Mijn rust vind ik in de natuur of via creativiteit zoals dans, muziek en kunst. Vitaliteit is ook het verbinden met familie, vrienden en inspirerende contacten.  

Betrokken

Sonnevelt past bij mij vanwege de warme sfeer en de fijne mensen die betrokken zijn bij de opleidingen. En Sonnevelt staat, net als ik, voor kwaliteit.

Mijn achtergrond

Vele wegen leiden naar mijn droom. In mijn werkcarrière heb ik verschillende paden bewandeld. Na mijn werk in de zorg heb ik vele mooie reizen mogen maken. De stap gezet om op nieuw te gaan studeren. Na mijn studie TEHATEX heb ik het vak Mode en Commercie mogen geven aan rebelse pubers. Na 8 jaar was het tijd voor iets nieuws. Mijn liefde voor schoonheid bracht mij richting interieurdesign.Later maakte ik een overstap naar media en werkte ik voor ELLE Decoration en LINDA. 

Prachtige banen, en toch voelde ik dat het tijd werd voor een nieuwe stap. Ik wilde meer verdieping in mijn leven. Na mijn opleiding tot ademcoach en oplossingsgericht coach wilde ik mij volledig richten op mijn droom en mijn bedrijf: Breathcompany.

Mijn vakgebied 

Tijdens mijn zoektocht in het leven kwam ik in contact met de kracht van ademen. Er ging een wereld voor me open. De adem bleek een ongelooflijke krachtige tool te zijn om me te verbinden met mezelf. Na mijn  2 jarige opleiding 'Energetisch lichaamswerk en ademcoaching' ben ik mijn bedrijf Breathcompany gestart. Ik blijf mezelf uitdagen met nieuwe kennis en ervaringen door trainingen te volgen bij o.a Wim Hof, Max Strom en Buteyko.

Breathcompany verzorgt ademsessies en trainingen in organisaties. In het bedrijfsleven is een grote roep naar kennis en ervaring op het gebied van ademen en vitaliteit.De sessies en trainingen kunnen online en offline gegeven worden. Ook begeleid ik medewerkers en leidinggevenden via individuele trajecten. Voor particulieren bedenk ik mooie events waarin we de adem combineren met b.v. muziek, zang, klanken, yoga of ijsbad. Hierin werk ik samen met gepassioneerde, creatieve ondernemers. Dit alles op prachtige locaties.