Docent

Wilma Wouters

“Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd!”

Vitaal jong blijven en vitaal oud worden

Ik ben docent geworden omdat ik het leuk vind om de kennis en ervaring die ik heb over te brengen en te delen met anderen. Het is mijn passie mensen te ondersteunen vitaal jong te blijven en vitaal oud te worden. Door nieuwe samenwerkingsvormen en -projecten op te starten en uit te bouwen, mijn netwerk uit te breiden (door bijeenkomsten te bezoeken) en mijn expertise te vergroten (door trainingen te volgen en congressen bij te wonen) houd ik de vitaliteit van mijzelf en mijn bedrijf, Vitalavie, op het gewenste peil.

Kracht van het ontdekken

Het is leuk om te delen. Het inspireert mij ook weer om te horen waar andere mee bezig zijn, ze de kracht van het ontdekken te leren. Ik ben enthousiast, vrolijk en dynamisch en weet dit altijd over te brengen op mijn collega's en klanten.  

Bewegen

Vitaal zijn is voor mij dat ik elke dag nog steeds leuk vind wat ik doe. Dat ik een goede balans heb tussen werk en privé en me fit voel. Ik adviseer bedrijven en personen over bewegen als een van de belangrijkste instrumenten om vitaal te worden en te blijven. Om die adviezen vanuit persoonlijke ervaring te kunnen geven, blijf ik als ondernemer zelf ook continu in beweging.

Samen werken

Ik ben praktisch ingesteld, kan goed relativeren en voel me verantwoordelijk voor het behalen  vaneen goed resultaat. Sonnevelt is laagdrempelig, open en dichtbij de mensen. Zo werken we goed samen.

Mijn achtergrond

Ik ben HBO geschoold, heb vele trainingen en opleidingen gedaan, ook bij Sonnevelt. Ik ben Topcoach en sinds 2007 eigenaar van Vitalavie. In het verleden heb ik leuke resultaten behaald als coach/trainer in de sport.

Mijn vakgebied

Ik ben eigenaar van Vitalavie en adviseer bedrijven op het gebied van vitaliteit / duurzame inzetbaarheid.