Welke opleiding past bij jou?

Doe de studiekeuzetest!

Partner greenhabit

Sonnevelt werkt graag samen met partners aan een totaaloplossing voor de klant. greenhabit is zo’n partij. Een partner die, net als wij, werken aan gezondheid léuk maakt. greenhabit is een vitaliteitstraject in de vorm van een serious game en een boek die in kleine stapjes werkt aan je fysieke en mentale gezondheid. De methode richt zich op het ontwikkelen van een nieuwe gewoonte en maakt ons bewust van goede momenten. De opleiding doe je samen met een buddy, dit maakt het niet alleen leuker maar is tevens een goede stimulans. Je kunt naast je buddy ook nog collega’s toevoegen aan je greenhabit avontuur. 

De greenhabit game is perfect te combineren met de masterclasses uit het Totaal Vitaal programma van Sonnevelt. Het is een laagdrempelige manier voor medewerkers om, na de opgedane kennis in onze masterclasses, aan de slag te gaan met het vergroten van hun vitaliteit. Met als uiteindelijk resultaat: een duurzame gedragsverandering. 

Hoe werkt de game van greenhabit? 

Gedurende twaalf weken wordt iedere dag aandacht besteed aan de 5 elementen die ervoor zorgen dat je een gezonde leefstijl ontwikkelt en volhoudt. (1) voeding, (2) bewegen, (3) ontspannen, (4) positief denken en (5) sociale omgeving. Met dagelijkse content, uitdagingen, micro-doelstellingen, metingen en beloningen leer je gezonde keuzes te maken, wendbaar te zijn, op tijd rust te nemen en te leven vanuit persoonlijke drijfveren. Door dagelijkse herhaling ontstaat er langzaam een nieuwe gewoonte in het onbewuste brein.  

Wat levert greenhabit op? 

Medewerkers zijn de belangrijkste bouwstenen van organisaties. Met de game wil greenhabit een duurzame gedragsverandering bij medewerkers bewerkstelligen. Van tevreden naar bevlogen medewerkers. Het werkgevers dashboard van greenhabit toont geanonimiseerde resultaten (elke 4 weken) van de medewerkers (BMI - energie niveau - Balans werk-privé - geluk). Ook krijg je als werkgever inzicht in hoe medewerkers hun werkplek ervaren. Zo kun je als werkgever zelf ook werken aan een vitale(re) werkomgeving.

Meer informatie

Wil je meer weten over greenhabit en hoe dit te combineren is met het Totaal Vitaal programma van Sonnevelt? Neem dan vrijblijvend contact op met Sonnevelt via info@sonneveltopleidingen.nl of bel 0418-515782. Ook vind je meer informatie over greenhabit op www.greenhabit.nl