passie-PM | Sonnevelt Opleidingen

Welke opleiding past bij jou?

Doe de studiekeuzetest!

Er zijn veel succesvolle mensen in de wereld die hun ideaal kunnen leven. Zij werken hard en doen waar zij van houden. Dat is op zich logisch, want  des te meer je houdt van wat je doet, hoe meer je gaat werken. Je hebt immers plezier in je werk.

Het kan ook zijn dat je jouw leven saai vindt. Wellicht doe je niet meer wat je zou moeten doen en vraag je je af waar ben ik nu echt enthousiast over? Wat kan ik anders doen?

Dan is het tijd om een verandering aan te brengen. Er zullen misschien obstakels of angsten zijn die je op dit moment beperken. Ze verhinderen het behalen van de doelen die je hebt gezet in dit leven. Dus nu is het moment aangebroken om de obstakels te overwinnen en je dromen waar te maken.

Wat leer je

Tijdens deze masterclass helpt Albert Sonnevelt je bij het ontdekken van jouw passie. Met behulp van 10 fundamentele vragen krijg je een inspirerende indruk van de richting die je met jouw leven op kan gaan. Met praktische oefeningen, duidelijke voorbeelden en handige tips ontdek jij jouw passie.

Laat hieronder je gegevens achter

en maak kans op een 1 van de 10 gratis masterclasses Ontdek je Passie