SUMMER SCHOOL

Sonnevelt organiseert deze zomer een inspirerende Summer School voor (aankomende) coaches. Op een fijne locatie in het midden van het land kun jij je 25 en 26 augustus onderdompelen in een reeks nieuwe onderwerpen die gaan over vitaliteit en gezondheid.

Over de dagcolleges

Tijdens de Summer School heb je keuze uit 6 dagcolleges, verspreid over twee dagen. Deze colleges zijn nieuw in ons aanbod. Ze vergroten jouw kennis en kunde op een gebied binnen de vitaliteitspiramide. We willen je met deze onderwerpen extra handvatten geven in de begeleiding van je cliënten. Volg één (of meerdere) van deze colleges en laat je inspireren!

Voor wie is de Summer School?

De Summer School dagcolleges zijn bedoeld voor toekomstig en oud-studenten, coaches die zich verder willen ontwikkelen én voor iedereen die geïnteresseerd is in deze onderwerpen. 

Je hebt keuze uit de volgende 6 dagcolleges:

Systemisch kijken naar eenzaamheid

Ontdek hoe je als coach systemisch werken kunt toepassen in het begeleiden van jong en oud als het gaat om het thema eenzaamheid.

Neurotransmitters

Krijg inzicht in neurotransmitters! Ontdek hoe ze je gedrag, functioneren en emoties beïnvloeden en hoe je ze in balans brengt.

Van moet naar mag!

Krijg helder zicht op stressoren én ontdek mogelijkheden, inzichten, tips en trucs om met deze druk om te gaan voor een vitaal leven!

Brein en bewegen

Fysiek en mentaal in vorm zijn, begint bij je patronen herkennen. Ontdek jouw fysieke en mentale kracht en kijk je valkuilen in de ogen!

Natuurvoeding als krachtpatser

Ontdek hoe natuurvoeding vitaliteit en gezondheid bevordert en maak een guideline voor je eigen natuurvoedingsplan.

Hooggevoeligheid

Wat is hoogsensitiviteit, hoe werkt dit in je brein en hoe kun je hooggevoeligheid als coach herkennen? Kom ervaren hoe je sensitiviteit als kracht kan inzetten.

Data, locatie & prijs

Data

vrijdag 25 en zaterdag 26 augustus 2023
9.30 – 16.30 uur

Locatie

BCN Utrecht
Daltonlaan 100, 3584 BJ

Vroegboektarief:

€ 149,- (BTW-vrijgesteld)

geldig t/m 1 juli 2023

Reguliere prijs:

€ 179,- (BTW-vrijgesteld)