Welke opleiding past bij jou?

Doe de studiekeuzetest!

Superfood Expert gaat niet verder in de vorm van een opleiding

De opleiding Superfood Expert gaat niet meer starten in de huidige vorm. We gaan kijken naar een mogelijke andere vorm.

Ben je geïnteresseerd in voeding en gezondheid?

De opleidingen Trainer Hormoonfactor en Natuurvoedingsadviseur zijn wellicht iets voor jou.

Trainer Hormoonfactor

ir. Levensmiddelentechnologie en gezondheidscoach Ralph Moorman ontwikkelde een gezondheidsprogramma dat op natuurlijke wijze het hormonale systeem terug in evenwicht brengt. Dit brengt veel meer voordelen met zich mee dan alleen verbetering in de lichaamssamenstelling.

De opleiding Trainer Hormoonfactor is bedoeld voor mensen die werkzaam zijn in de gezondheidsbranche. Het is een aanvulling voor iedereen die zich bezighoudt met sport, voeding en/of stressbeperking.

Lees meer

Natuurvoedingsadviseur

De interesse in een natuurlijke vorm van voeding is momenteel enorm. De opleiding tot Natuurvoedingsadviseur is volledig afgestemd op de vraag naar gespecialiseerde kennis op dit gebied. Gezonde voeding is een solide basis voor een evenwichtige gezondheid. Ook kan voeding worden gebruikt voor inwendige reiniging van het lichaam en als krachtig middel voor het behoud van vitaliteit. Zo is vermoeidheid één van de meest gehoorde klachten van deze tijd. Voeding blijkt in veel gevallen het probleem én de oplossing te zijn. Je leert tijdens deze opleiding ondermeer welke voedingsmiddelen energie kosten en welke juist energie opleveren.

Lees meer