Start in maart of april en ontvang 500 euro cadeau. Lees meer >

Sonnevelt bevestigt meesterschap met systeemaccreditatie

De Stichting Nederlands Register voor Opleidingen (SNRO) heeft Sonnevelt een systeemaccreditatie toegekend. Hiermee is hoge kwaliteit gewaarborgd en bewijst Sonnevelt zich definitief als HBO-instituut in de integrale en complementaire gezondheidszorg.

Een SNRO systeemaccreditatie grijpt in op de structurele kwaliteitsprocessen van Sonnevelt. Dit geeft studenten, beroepsverenigingen en verzekeraars zekerheid over de kwaliteit en het niveau van de opleidingen en de na- en bijscholing.

Beroepsverenigingen in de integrale en complementaire gezondheidszorg eisen steeds vaker een diploma dat door de SNRO is erkend. Door het verkrijgen van de systeemaccreditatie voldoen alle studenten die na vandaag een Sonnevelt-diploma behalen aan deze basiseis.

Sonnevelt, opleiders voor vitaal leven, is marktleider in opleidingen op het gebied van vitaliteit en gezond leven. Én de enige Nederlandse opleider met een SNRO systeemaccreditatie, het NRTO-keurmerk én al 3 jaar op rij winnaar van de publieksprijs ‘Beste Opleider van Nederland’.

Door het verkrijgen van de systeemaccreditatie bewijst Sonnevelt opnieuw haar meesterschap als opleider.

Over de SNRO

De SNRO is een onafhankelijk instituut voor kwaliteitsborging van (beroeps)opleidingen in de integrale en complementaire gezondheidszorg. Voor haar beoordeling van zowel onderwijs als van de organisatie van opleidingen hanteert de SNRO dezelfde criteria als de Nederlands- Vlaamse Accreditatie Organisatie (NVAO). De NVAO houdt toezicht op de kwaliteit van onderwijs van Nederlandse en Belgische Hogescholen en Universiteiten.

Over de NRTO

De Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO) is de branchevereniging voor private opleiders in Nederland. Het NRTO-keurmerk is een onafhankelijke erkenning voor kwaliteit en professionaliteit. Een aanbieder met het NRTO-keurmerk voldoet aan hoge kwaliteitseisen voor zowel voor de deskundigheid in het geven en organiseren van opleidingen als voor tevredenheid van studenten. 

Meer informatie over onze kwaliteit vind je op de kwaliteitspagina. Hier staat ook meer informatie over accreditaties.

Proefles opleiding Vitaliteitscoach

Gratis proefles opleiding Vitaliteitscoach

  • Inkijkje in de lesmap.
  • Leer meer over de Vitaliteitspiramide.
  • Oefening: ben jij in balans?