Sonnevelt bevestigt meesterschap met systeemaccreditatie

Sonnevelt bevestigt meesterschap met systeemaccreditatie

Sonnevelt verkrijgt systeemaccreditatie

De Stichting Nederlands Register voor Opleidingen (SNRO) heeft Sonnevelt een systeemaccreditatie toegekend. Hiermee is hoge kwaliteit gewaarborgd en bewijst Sonnevelt zich definitief als HBO-instituut in de integrale en complementaire gezondheidszorg.

Een SNRO systeemaccreditatie grijpt in op de structurele kwaliteitsprocessen van Sonnevelt. Dit geeft studenten, beroepsverenigingen en verzekeraars zekerheid over de kwaliteit en het niveau van de opleidingen en de na- en bijscholing.

Beroepsverenigingen in de integrale en complementaire gezondheidszorg eisen steeds vaker een diploma dat door de SNRO is erkend. Door het verkrijgen van de systeemaccreditatie voldoen alle studenten die na vandaag een Sonnevelt-diploma behalen aan deze basiseis.

Sonnevelt, opleiders voor vitaal leven, is marktleider in opleidingen op het gebied van vitaliteit en gezond leven. Én de enige Nederlandse opleider met een SNRO systeemaccreditatie, het NRTO-keurmerk én al 3 jaar op rij winnaar van de publieksprijs ‘Beste Opleider van Nederland’.

Door het verkrijgen van de systeemaccreditatie bewijst Sonnevelt opnieuw haar meesterschap als opleider.

Over de SNRO

De SNRO is een onafhankelijk instituut voor kwaliteitsborging van (beroeps)opleidingen in de integrale en complementaire gezondheidszorg. Voor haar beoordeling van zowel onderwijs als van de organisatie van opleidingen hanteert de SNRO dezelfde criteria als de Nederlands- Vlaamse Accreditatie Organisatie (NVAO). De NVAO houdt toezicht op de kwaliteit van onderwijs van Nederlandse en Belgische Hogescholen en Universiteiten.

Over de NRTO

De Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO) is de branchevereniging voor private opleiders in Nederland. Het NRTO-keurmerk is een onafhankelijke erkenning voor kwaliteit en professionaliteit. Een aanbieder met het NRTO-keurmerk voldoet aan hoge kwaliteitseisen voor zowel voor de deskundigheid in het geven en organiseren van opleidingen als voor tevredenheid van studenten. 

Meer informatie over onze kwaliteit vind je op de kwaliteitspagina. Hier staat ook meer informatie over accreditaties.

Gratis proefles Opleiding Vitaliteitscoach

Proefles opleiding Vitaliteitscoach
  • Lees het interview met Albert Sonnevelt
  • Leer meer over de Vitaliteitspiramide
  • Oefening: ben jij in balans?
  • Ontvang interessante en aanvullende informatie
Download proefles

Reactie toevoegen

CAPTCHA
De volgende vraag wordt gesteld om geautomatiseerde inzendingen te voorkomen.

De proefles ook in je mailbox ontvangen?

Laat dan je gegevens achter. Wil je de proefles niet in je mailbox ontvangen? Klik dan direct op de button 'Nu downloaden'.