Sonnevelt voor het 3e jaar op rij verkozen tot Beste Opleider van Nederland

Beste Opleider van Nederland 2016

Sonnevelt is uitgeroepen tot Beste Opleider van Nederland 2016! Voor het 3e jaar op rij zijn wij verkozen tot Beste Opleider van Nederland, een resultaat waar we enorm trots op zijn! Dit jaar zijn we het best beoordeeld in de categorie Zorg & Verzorging. Deze titel werd woensdagavond 14 december 2016 bekend gemaakt tijdens de uitreiking van de prestigieuze awards voor opleidingsinstituten. De titel ‘Beste Opleider van Nederland’ is een publieksprijs die opleiders alleen kunnen ontvangen op basis van de beoordeling van eigen studenten. 

Beste Opleider van Nederland 2016

De verkiezing ‘Beste Opleider van Nederland’ werd dit jaar voor de vierde keer georganiseerd. De initiatiefnemer van de verkiezing is Springest, de site waar je alles vindt om naast je werk te leren. Springest heeft inmiddels meer dan 68.000 ervaringen verzameld van oud-cursisten van duizenden opleiders in Nederland. Tijdens de verkiezing worden opleiders die in dat jaar door cursisten als beste zijn beoordeeld, beloond met de titel Beste Opleider van Nederland in verschillende categorieën. 

Vorig jaar won Sonnevelt de titel Beste opleider van Nederland 2015 en het jaar daarvoor Beste Opleider van Nederland 2014.

Wat vonden studenten in 2016 van Sonnevelt?

Beste Opleider van Nederland 2016 word je niet zomaar. Sonnevelt wil studenten inspireren, raken en verrijken. En dat zien we ook dit jaar terug in de reacties:

Verbindende sfeer

“De opleiding was inspirerend. Docent creëerde een mooie verbindende sfeer zodat de groep optimaal kon functioneren. Zowel voor beginnende coaches als voor degenen die al meer ervaring hadden qua opleiding en werk was er heel veel te leren. Dat is voor mij een bewijs van kwaliteit, want dat kom je niet op elke training tegen.”

Gevoel, passie en plezier

“Ik vond de opleiding enorm inspirerend. Mede door de deelnemers aan de opleiding, vaak met al veel ervaring, maar ook zeker door de docenten bij Sonnevelt. Daarnaast voelde ik me thuis bij deze opleider. Er wordt met gevoel, passie en plezier lesgegeven.”

Persoonlijke aandacht

“Wat ik zeer opvallend vind, is dat er veel persoonlijke aandacht is. De docent is zelf zeer ver in haar intuïtieve ontwikkeling waardoor er zoveel te leren valt. Er is voldoende tijd om vragen te stellen en ervaringen te delen. Ik vond het geweldig om elke twee weken een dag te hebben vol inspiratie, inzichten en nieuwe ervaringen.”

Ontdekkingsreis

“De opleiding was een ontdekkingsreis met heel veel bestemmingen en doorreismogelijkheden. Studeren bij Sonnevelt voelt aan als een warm bad. Er is duidelijk nagedacht over de opzet, waarin contact maken met het 'gevoel' (onmisbaar voor iedere coach) voor zowel cliënt als coach centraal staat. De holistische visie komt duidelijk terug in de lesstof. Docenten zijn professioneel, er wordt afgewisseld zodat studenten niet een kopie van de docent worden en de opleider zelf is een zeer kundig persoon. Ik had deze opleiding niet ergens anders willen doen!”

Verrijking

Levensverrijkend! Wat een geweldige opleiding, ik heb er ontzettend veel geleerd. Een verrijking voor mijn leven. En toepasbaar in zowel mijn gezinsleven als in mijn praktijk. Ik ben heel blij dat ik voor deze opleiding heb gekozen....

Nieuwe toekomst

 “Sonnevelt was de juiste start voor een nieuwe toekomst. Ik heb veel geleerd en de docenten waren goed. Locatie was gezellig. Het is een positieve ervaring geweest. Deze opleiding is een aanrader.”

Alle ervaringen van studenten kun je hier lezen.

We willen iedereen die zijn of haar ervaring heeft gedeeld bedanken! Deze ervaringen kunnen anderen helpen bij het maken van de juiste keuze.

Sonnevelt heeft een duidelijke missie en een visie: In 2023 willen we iedereen in Nederland bewust hebben gemaakt van een gezonde leefstijl. Onze visie vraagt om meer bekendheid en een van de manieren is via de verkiezing van De Beste Opleider van Nederland.

Gratis proefles Opleiding Vitaliteitscoach

Proefles Vitaliteitscoach | Sonnevelt
  • Lees het interview met Albert Sonnevelt.
  • Leer meer over de Vitaliteitspiramide.
  • Oefening: ben jij in balans?
  • Ontvang interessante en aanvullende informatie.
Download proefles

De proefles ook in je mailbox ontvangen?

Laat dan je gegevens achter. Wil je de proefles niet in je mailbox ontvangen? Klik dan direct op de button 'Nu downloaden'.