Winnaar Beste Opleider van Nederland 2014

Sonnevelt wint award Beste Opleider van Nederland 2014 in categorie kleine opleiders voor werkend Nederland. In de categorie kleine opleiders is Sonnevelt de grote winnaar met de titels beste kleine opleider 'Onderwijs en zorg', beste kleine opleider 'E-learning' en beste overall kleine opleider. ICM is volgens cursisten de beste grote opleider van Nederland 2014. 

Titel Beste Opleider van Nederland 2014

Deze titels van Beste Opleider van Nederland 2014 werden donderdagavond 18 december 2014 bekend gemaakt tijdens de uitreiking van de prestigieuze awards voor opleidingsinstituten in het NBC in Nieuwegein. De verkiezing Beste Opleider van Nederland werd dit jaar voor de tweede keer georganiseerd. Bijna 7.000 cursisten brachten hun stem uit. Opleidingsvergelijkingssite Springest, Klantenvertellen.nl en congrescentrum NBC bundelden hun krachten om de verkiezing mogelijk te maken. Opleiders werden ingedeeld in grote en kleine opleiders op basis van het aantal cursisten dat zij maandelijks verwelkomen (meer of minder dan 150 cursisten per maand). Hiermee viel Sonnevelt Opleidingen nog net in de categorie 'kleine opleiders'.

Opleiders werden met cijfers en toelichtingen beoordeeld op de inhoud van de training of cursus, de trainer en de organisatie & het contact.

Wat vonden onze cursisten van Sonnevelt Opleidingen?

Veel cursisten namen de moeite om een persoonlijke noot toe te voegen aan de vragenlijst door een korte review te schrijven. Hieronder een aantal reacties van studenten:

“Het was de eerste keer dat ik hier een opleiding gevolgd heb, zeker niet de laatste.”

“Ik heb meerdere opleidingen gevolgd, en wat me hier opvalt is de tijd en aandacht die ze in ieder van ons stoppen.”

“Ik ben ontzettend enthousiast over de professionele wijze van lesgeven vanuit ervaringsdeskundigen. De opleiding voldoet geheel aan mijn verwachtingen. Wanneer ik verder studeer zal dit zeker bij Sonnevelt zijn. Het valt me op dat veel deelnemers al meerdere studies gevolgd hebben omdat ze erg tevreden zijn.”

“Sonnevelt heb ik als professioneel en betrokken ervaren. Raken en geraakt worden was hun motto en dat heb ik ook zo ervaren. Prima opleiding waar ik mezelf absoluut heb kunnen ontwikkelen.”

Sonnevelt zal ook dit jaar meedoen met de verkiezing en we hopen wederom de titel 'Beste Opleider van Nederland' te winnen!

Proefles opleiding Vitaliteitscoach

Gratis proefles opleiding Vitaliteitscoach

  • Inkijkje in de lesmap.
  • Leer meer over de Vitaliteitspiramide.
  • Oefening: ben jij in balans?