Welke opleiding past bij jou?

Doe de studiekeuzetest!

*** Deze masterclass is i.v.m. de aangescherpte coronamaatregelen verzet van 1 november 2020 naar 18 april 2021 ***

Al 25 jaar houden we ons bij Sonnevelt bezig met vitaliteit en gezond leven. Vanwege dit bijzondere jubileumjaar delen we graag alle opgedane kennis en inzichten met iedereen die de ambitie heeft om gezond en gelukkig oud te worden. Want dat je daar zelf veel invloed op kan uitoefenen is inmiddels wel duidelijk! Tijdens onze exclusieve jubileummasterclass Springlevend! op zondag 18 april 2021 brengen we drie experts samen die je uitdagen tot de kern te komen van je lichamelijke welzijn, je persoonlijke geluksformule te ontdekken én vitale vonk te ervaren. Een middag vol inspiratie en interactie die je niet snel zult vergeten...

Programma

13.30 uur
Ontvangst en inleiding 

14.00 uur
Hoe blijven we gezond tot onze 100ste en daarna? - Jesse van der Velde

14.45 uur
Ontdek je persoonlijke geluksformule - Thijs Lindhout

15.30 uur
Pauze, incl. drankje en brainfood

16.00 uur
Gepassioneerde vitaliteit Albert Sonnevelt

16.45 uur
Afsluiting

Inhoud presentaties

Hoe blijven we gezond tot onze 100ste en daarna?
Jesse van der Velde

Hoe blijf je gezond tot je 100ste verjaardag en daarna? Hoe kun je niet alleen veel ouder worden, maar ook gezond blijven totdat je sterft? In 2012 schreef Jesse van der Velde hierover het boek ‘Voor Altijd Jong’, dat een #1 bestseller werd.

Jesse gaat in zijn presentatie in op twee pijlers die bijdragen aan een vitaal leven: voeding en beweging. Het thema voeding is constant-evoluerend en zo zijn wij dat zelf ook in onze eigen levens. Wat zijn de tijdloze principes van voeding die ons helpen in optimale gezondheid te leven, veel energie te hebben en trager te verouderen? In het onderdeel “voeding” neemt Jesse je mee op een korte reis tussen nieuwe wetenschappelijke inzichten, oude wijsheden en kernvragen over voeding en onze harmonie met Moeder Aarde.

En wat zegt de wetenschap over beweging en fysieke training in relatie tot veroudering? Hoe optimaliseren we onze beweeggewoontes voor een sterk lichaam in goede conditie, dat 100 - of misschien wel 120 jaar - meegaat?

Jesse vat in 45 minuten 14 jaar ervaring samen als Personal Trainer, gezondheidscoach en ervaringsdeskundige en komt zo tot de kern van het welzijn van het lijf dat jij hebt gekregen.

Ontdek je persoonlijke geluksformule
Thijs Lindhout

Er bestaat geen algemeen stappenplan naar geluk. Het ervaren en vinden van geluk is iets persoonlijks. Niet iedereen wordt gelukkig van mediteren, crossfit of ambitieuze doelen stellen. Jij bent uniek. Ontdek daarom waar jij gelukkig van wordt. Ontdek je persoonlijke geluksformule. Dat geeft je richting en zingeving in het leven. 

Thijs Lindhout begeleidt je bij het vinden van een aantal onderdelen van je persoonlijke geluksformule. Bijvoorbeeld hoe je droomleven er uit ziet. Maar ook: hoe je gelukkig kunt zijn ongeacht de omstandigheden. Hoe je tevreden kunt zijn met wat er is.

Je gaat ook zelf aan de slag met een mini meditatie, verschillende mindsetoefeningen en een beweegoefening waarna je je top of the world voelt. Laat je raken door de verhalen die hij vertelt (en die soms tranen kunnen trekken).

Gepassioneerde vitaliteit
Albert Sonnevelt

Waaraan herken je vitale mensen? Het valt op dat ze overlopen van energie. Meestal stralen hun ogen en vaak word je meegenomen in hun aanstekelijke enthousiasme. Is het hebben van die blakende gezondheid een kwestie van toeval en gunstig DNA? Of is een duurzame levenskracht ook in jouw leven moeiteloos te realiseren? Al meer dan dertig jaar is psycholoog Albert Sonnevelt gefascineerd door de vraag:

‘Waar komt echte levenslust vandaan?’

Tijdens zijn lezing: ‘Gepassioneerde vitaliteit” leer je meer over jezelf en de volgende onderwerpen:

  • Wat de nummer 1 bron is van gezonde levenskracht.
  • Hoe je jouw vitale vonk kunt ontdekken en wat je helpt die levend te houden.
  • Wat de 6 belangrijkste eigenschappen van vitale mensen zijn.
  • Welke eenvoudige gedragsverandering het verschil maakt tussen ziekte en gezondheid.
  • Wat de relatie is tussen gedreven passie en optimale veerkracht.

Gedurende de interactieve lezing van Albert ervaar je gegarandeerd meer vitaliteit door inspirerende praktijkvoorbeelden, verhelderende inzichten en energieke oefeningen.

Over de sprekers

Jesse van der Velde begeleidt succesvolle mensen naar deel 2 van hun leven: optimale gezondheid en spirituele verbinding. Je beste lijf ooit en mentale topconditie. Je talent inzetten om een verschil te maken in deze wereld begint met weten waarom je hier bent. Laat je gezondheid bijdragen aan je droom, in plaats van doelen nastreven ten koste van je gezondheid. Zijn missie: "Make the medicine, the medicine again". Jesse is eigenaar van Bioprofile.com, Superfood.nl en Superfoodies.com en auteur van twee #1 bestseller boeken. Zijn nieuwste boek is Spirituele Detox.

Thijs Lindhout is de meest gevraagde spreker over geluk en succes. Hij doet al 10 jaar onderzoek naar wat mensen gelukkig maakt in het leven en op het werk. Waar vele andere inspiratie sprekers hun inzichten vooral uit boeken en onderzoeken halen, is Thijs de praktijk ingedoken. Zo heeft hij tientallen seminars over de hele wereld gevolgd. En heeft hij 120+ geluksexperts en ‘peak performers’ geïnterviewd. Van topsporters, BN’ers en miljonairs tot spiritueel leiders.

Albert Sonnevelt heeft als passie om inspirator en expert te zijn op het gebied van een duurzame, gezonde levensstijl. Hij combineerde na zijn studie psychologie zijn kennis met de wijsheid van oosterse en westerse geneeskunde. Zijn praktijk voor Integrale Psychotherapie leidde in 1995 tot de oprichting van Sonnevelt Opleidingen. De laatste 20 jaar is Albert trainer en inspirator geweest bij toonaangevende bedrijven op het gebied van persoonlijke effectiviteit, vitaliteit, teambuilding en stress- en timemanagement. Momenteel werkt hij nog als Executive Coach met directeuren en CEO’s van enkele beursgenoteerde organisaties. Ook is Albert regelmatig gastspreker op radio en tv en produceert hij zelf podcasts, e-learnings, dvd’s, blogs en webinars en is hij auteur van de boeken Microbreaks, Kiezen vanuit je hart, De Levenscode, Geluk(t) en Ontdek je passie.

Voor wie

Deze masterclass is voor iedereen die meer inzicht wil krijgen in wat je zelf kunt doen om gezond en gelukkig oud te worden en aan welke ’knoppen’ je zelf in je ‘lijf en leven’ kunt draaien.

Corona-maatregelen:

** Deze masterclass vindt plaats op locatie met inachtneming van alle RIVM-richtlijnen, waaronder de 1,5 meter richtlijn. **

Praktische informatie

Datum:
zondag 18 april 2021
Tijd:
13:30 - 17:00 uur
Prijs: €95.00 (incl. 21% BTW)
Betaling:

De betaling gaat via iDEAL of Mistercash (België). Na het inschrijven op deze masterclass word je direct doorgeleid naar de website van je bank.