Totaal Vitaal©

Vitaliteitsprogramma op maat

Het Vitaliteitsprogramma Totaal Vitaal@ biedt handvatten om tot concrete gedragsverandering te komen. Door deelname aan een of meerdere masterclasses en e-learnings uit het Vitaliteitsprogramma worden medewerkers bewust gemaakt van hun eigen gedrag en de keuzes die ze (kunnen) maken voor meer vitaliteit. Kortom: het Vitaliteitsprogramma draagt bij aan een gezonde duurzame gedragsverandering van medewerkers.

Met het Vitaliteitsprogramma Totaal Vitaal© worden de volgende relevante HOE vragen beantwoord:

  • Hoe blijven mijn medewerkers gezond, vitaal en veerkrachtig?
  • Hoe zorg ik voor meer motivatie en betrokkenheid?
  • Hoe verhoog ik de benodigde kennis en vaardigheden over vitaliteit?
  • Hoe houd ik de focus op duurzaam presteren?
  • Hoe verbeter ik de weerbaarheid en wendbaarheid van medewerkers?
  • Hoe stimuleer ik het vitaliteitsbewustzijn bij alle betrokken stakeholders en hoe bevorder ik de gedeelde verantwoordelijkheid?

Masterclasses

Het Vitaliteitsprogramma is gebaseerd op de vitaliteitspiramide van Albert Sonnevelt. Vitaliteit is energie om te leven. De vitaliteitspiramide onderkent zes niveaus waaraan je kunt werken als het gaat over vitaliteit. Dit model omvat alles wat met vitaliteit te maken heeft in één oogopslag.

De masterclasses binnen het Vitaliteitsprogramma zijn hierop gebaseerd en bieden een unieke combinatie van inspireren, motiveren, communiceren en integreren. Medewerkers krijgen meer kennis over een vitale leefstijl en concrete handvatten om er mee aan de slag te gaan. De 'fun' factor staat voorop! Bekijk alle masterclasses.

E-learnings

Onze e-learnings geven op een laagdrempelige manier inzicht in belangrijke thema's die bijdragen aan een vitaal leven. Ieder onderdeel van de online training bestaat uit een aantal verhelderende instructievideo’s, testen die je kunt invullen en leerzame schrijfopdrachten. Medewerkers kunnen de e-learnings online en in hun eigen tempo volgen. Bekijk alle e-learnings.

Karin Leijten

Interesse?

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op met directeur Karin Leijten via tel. nr.: T 0418-515782.

Vraag een offerte aan