Herstel door energetische therapie met quantum touch

Herstel door energetische therapie met quantum touch

Energetische therapie wordt steeds populairder. Het is een relatief snelle en goedkope manier om snel van lichamelijke en psychische klachten af te komen. Hoewel er geen wetenschappelijke basis is voor deze therapie, zijn er steeds meer therapeuten van allerlei disciplines die deze methode toepassen in hun praktijk. In sommige gevallen vergoeden ook de ziektekostenverzekeringen de kosten voor energetische therapie. Met name quantum touch is een veelgebruikte techniek.

Energetische therapie: invloed op energiebanen

De energetische therapie gaat uit van het idee dat er om ons lichaam een energetisch veld aanwezig is. Dit energieveld bestuurt alle processen in ons lichaam vanuit een hoger energetisch niveau. Als er een verstoring in dit energetisch veld is, kan dit leiden tot lichamelijke en psychische klachten. Energetische therapie bestaat dan ook vooral uit het beïnvloeden van de energievelden, zodat die in evenwicht komen en het lichaam weer op de juiste manier kunnen aansturen.

Quantum touch

Een veelgebruikte vorm van energetische therapie is quantum touch. Bij deze therapie gebruikt de therapeut zijn handen om de energievelden te beïnvloeden. Om quantum touch te kunnen toepassen, moet de therapeut eerst zelf genoeg energie hebben. Door middel van ademhalings- en lichaamsbewustzijnstechnieken creëert de therapeut een energieveld met hoogfrequente trillingen rondom de behandelplek. Vervolgens kan de therapeut met zijn handen deze trillingen overbrengen op de cliënt, met name op de plaats waar de klachten zijn. Daarbij gaat quantum touch uit van het idee dat op de plaats van de klachten het energieveld trillingen heeft met een te lage frequentie. Door de aanraking met de handen wordt deze plaats in contact gebracht met een energieveld met een hoge frequentie. De combinatie van deze twee zal de frequentie aanzienlijk verhogen, wat de klachten kan verbeteren.

Quantum touch is niet alleen een goede behandelmethode voor pijn in botten en spieren, maar ook voor de dieper gelegen organen of emotionele en psychische problemen kan quantum touch een oplossing zijn.

In de opleiding Energetisch Coach van Sonnevelt leer je hoe je kunt vertrouwen op je intuïtie en hoe je daarin anderen kunt coachen. Healing van het energieveld van een cliënt d.m.v. je handen komt hier aan bod.

Gratis proefles Opleiding Energetisch Coach

Proefles Energetisch Coach | Sonnevelt
  • Download de proefles van de opleiding Energetisch Coach.
  • Leer meer over intuïtie
  • Ontdek de 7 hoofdchakra's
  • Lees een hoofdstuk uit de lesmap.
  • Interessante en aanvullende informatie.
Download proefles

Reactie toevoegen

CAPTCHA
De volgende vraag wordt gesteld om geautomatiseerde inzendingen te voorkomen.

De proefles ook in je mailbox ontvangen?

Laat dan je gegevens achter. Wil je de proefles niet in je mailbox ontvangen? Klik dan direct op de button 'Nu downloaden'.