Sonnevelt voor de 2e keer verkozen tot Beste Opleider van Nederland

Sonnevelt is voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot Beste Opleider van Nederland! Dit jaar in de categorie ‘Persoonlijke effectiviteit’. Deze titel werd donderdagavond 10 december 2015 bekend gemaakt tijdens de uitreiking van de prestigieuze awards voor opleidingsinstituten. De titel ‘Beste Opleider van Nederland’ is een publieksprijs die opleiders alleen kunnen ontvangen op basis van de beoordeling van eigen studenten. 

Sonnevelt Beste Opleider van Nederland 2015

De verkiezing ‘Beste Opleider van Nederland’ werd dit jaar voor de derde keer georganiseerd. Opleidingsvergelijkingssite Springest, Klantenvertellen.nl en hotelketen Princess Hotel Collection bundelden hun krachten om de verkiezing mogelijk te maken. Verdeeld over 9 categorieën streden ruim 400 opleiders om de titel “Beste Opleider van Nederland 2015″. Ruim 10.000 studenten brachten hun stem uit en beoordeelden de opleidingsinstituten op punten als tevredenheid, deskundigheid en niveau. Vorig jaar won sonnevelt de titel Beste Opleider van Nederland 2014.

Wat vonden studenten van Sonnevelt?

Beste opleider word je niet zomaar. Sonnevelt wil studenten inspireren, raken en verrijken. En dat zien we terug in de reacties:

"Inspirerend en het raakt mij! Ik verheug me op elke les. En ga met veel inzichten naar huis. Praktisch ingestoken door geweldige docenten! Na afronding van deze opleiding sta ik sterk genoeg in mijn schoenen om zelf aan de slag te gaan."

"Een fantastisch opleidingsinstituut met een unieke aanpak. Naast het overbrengen van de benodigde kennis en coachvaardigheden is ook het aan de slag gaan met je persoonlijke proces een belangrijk onderdeel van de studie. Onontbeerlijk om een succesvolle coach te worden!"

"Geweldige opleiding! Kennis is van hoogste niveau, docenten weten waar ze het over hebben en veel inspiratie om het te gaan toepassen. Zowel theorie als praktijk komen goed aan bod. Intensiteit van lessen klopt. Gewoon de beste opleiding op dit gebied in Nederland."

"Hoog niveau, zeer inspirerende docent, warm, liefdevol en confronterend. Voor mij life changing in de meest positieve zin van het woord. Echt een topopleiding!"

"De kracht van de opleiding zit hem in het zelf te ervaren. Je leert jezelf beter kennen en maakt hierdoor een persoonlijke groei door. Door je eigen valkuilen te onderzoeken ervaar je wat je cliënten straks ook gaan ervaren.”

"Een opleiding met een hart! Inzichten en tools voor het leven ontvangen van professionele trainers en prettige mede studenten. Gefeliciteerd Sonnevelt met jullie prachtige academie, ga zo door. "

Ook na de opleiding kun je altijd terecht bij je docent of bij Sonnevelt. Vooral de persoonlijke begeleiding en aandacht is bijzonder fijn! Echt een opleiding die je raakt!"

Alle beoordelingen door studenten kun je hier lezen.

Sonnevelt zal ook dit jaar meedoen met de verkiezing en we hopen wederom de titel 'Beste Opleider van Nederland' te winnen!

Proefles opleiding Vitaliteitscoach

Gratis proefles opleiding Vitaliteitscoach

  • Inkijkje in de lesmap.
  • Leer meer over de Vitaliteitspiramide.
  • Oefening: ben jij in balans?