Steeds meer mensen zijn op zoek naar zichzelf

Steeds meer mensen zijn op zoek naar zichzelf

Wat heb je nodig om jezelf te verdiepen? Wat zijn de mogelijkheden of is de oplossing al dichterbij dan je denkt? Veel mensen zijn op zoek naar een opleiding of cursus die kan helpen in de persoonlijke ontwikkeling. Er zijn ontzettend veel opleidingen die je de mogelijkheid geven jezelf te verdiepen in je persoonlijke ontwikkeling. Het kan daardoor moeilijk worden een juiste beslissing te nemen.

De eerste stap is om te luisteren naar je eigen gevoel. Er is niemand die jou een beter advies kan geven dan jijzelf. Wat is verstandig en goed en wie bepaalt dat dan uiteindelijk?

Stap uit je hoofd en luister naar je intuïtie

De eerste stap die je wilt gaan zetten, kan al behoorlijk wat onrust opleveren. Toch is er maar een persoon die het jou kan vertellen. Het spreekwoord door schade en schande wijs worden is niet voor niets ontstaan. Jij kunt geen enkele verkeerde beslissing nemen, maar wel belangrijke waardevolle ervaringen mislopen. Stap uit je hoofd en luister naar je intuïtie.  Maak je los van je aangeleerde weten en je eigen vertrouwde waarheden om bij je oorspronkelijke zijn uit te komen. Vanuit het veld  zul je voeding ervaren en zal de juiste informatie op het juiste moment als vanzelfsprekend bij je komen.

Verleg je grenzen met je intuïtie

Je dient je alleen maar open te stellen om te kunnen ontvangen. Beleef je eigen moed. Stel je avontuurlijk op, waardoor je je eigen grenzen zult gaan verleggen. Je mag met  deze grensverlegging buiten de gebaande paden treden. Kijk naar de diepere betekenis van het leven. Durf het onbekende in je tegemoet te treden. Hierdoor zal je bewustzijn worden verruimd. Het leven geeft je precies wat je nodig hebt.

Misschien heb je geen opleiding of cursus nodig en is het openstellen van jezelf voldoende. Je wordt omringd door de mensen die je nodig hebt om te leren wat op dit moment bij je past. Ga voorbij aan de drang om van alles in het leven te willen plannen.

We groeien allemaal naar volledige gelijkwaardigheid. Je eigenwaarde is hierin een bepalende factor. De hoogste vorm van tolerantie is het liefhebben van jezelf. Het kunnen zien van de perfectie van de imperfectie. Laat je oordelen en veroordelen los om ruimte binnen jezelf te creëren. Richt de aandacht op je eigen groei. Je bent het waard, je bent zelf de bron van warmte en liefde.

Vind je het leuk om meer informatie en tips te ontvangen met betrekking tot vitaal leven? Neem dan eens een kijkje op onze informatie en tips pagina.

Gratis proefles Opleiding Vitaliteitscoach

Proefles Vitaliteitscoach | Sonnevelt
  • Lees het interview met Albert Sonnevelt.
  • Leer meer over de Vitaliteitspiramide.
  • Oefening: ben jij in balans?
  • Ontvang interessante en aanvullende informatie.
Download proefles

Reactie toevoegen

CAPTCHA
De volgende vraag wordt gesteld om geautomatiseerde inzendingen te voorkomen.

De proefles ook in je mailbox ontvangen?

Laat dan je gegevens achter. Wil je de proefles niet in je mailbox ontvangen? Klik dan direct op de button 'Nu downloaden'.