Welke opleiding past bij jou?

Doe de studiekeuzetest!

Covid-19 (corona) nieuws

Laatste nieuws voor huidige studenten n.a.v. persconferentie 12 januari 2021
Naar aanleiding van de persconferentie dinsdag 12 februari kunnen we als gevolg van de verlenging van de lockdown onze lessen - in ieder geval t/m dinsdag 9 februari 2021- helaas niet klassikaal verzorgen, hoe spijtig we dat ook vinden. Onze studenten ontvangen deze week bericht over de gevolgen voor hun opleiding gedurende deze periode. We willen iedereen succes wensen de komende tijd, zowel privé als tijdens het opleidingstraject. En mocht er nog vragen zijn, aarzel dan niet contact met ons op te nemen. Naar aanleiding van de eerstvolgende persconferentie (zoals nu bekend 2 februari 2021) ontvangen studenten nader bericht over het vervolg van de opleiding. We hopen van harte dat we dan weer klassikaal mogen lesgeven!

Coronabeleid Sonnevelt
De gezondheid en veiligheid van onze studenten staat bij ons voorop. Op onze leslocaties houden wij ons dan ook strikt aan alle RIVM-richtlijnen waaronder de 1,5 meter afstand-regel. Bij lichaamsgerichte opleidingen waar bij bepaalde oefeningen sprake is van fysiek contact met medestudenten en docent(en), verzoeken we iedereen gebruik te maken van persoonlijke beschermingsmiddelen. Alle studenten ontvangen vóór de eerste lesdag het protocol dat we hanteren bij de lessen op locatie. We vragen eenieder het protocol vooraf goed door te nemen, zodat we vanuit een gezamenlijke inspanning de lessen op een verantwoorde wijze kunnen laten plaatsvinden. 

In geval van een lockdown waardoor lessen op locatie onverhoopt niet kunnen/mogen doorgaan, vinden de lessen waar mogelijk online plaats. Als de situatie het vervolgens weer toelaat, hervatten we de lessen op locatie. Voor de lichaamsgerichte opleidingen zorgen we voor een passende oplossing. Voor vragen hierover zijn we tijdens kantooruren te bereiken via 0418-51 57 82 of info@sonneveltopleidingen.nl.

Verdere updates
Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen omtrent het coronavirus en de consequenties via deze pagina. Studenten worden ook geïnformeerd per e-mail.

RIVM
Voor meer informatie over COVID-19 en de maatregelen daartegen, verwijzen wij je naar de website van het RIVM.
Naar het RIVM

Zorg goed voor jezelf en elkaar!

Vitale groet,
Het Sonnevelt team