Welke opleiding past bij jou?

Doe de studiekeuzetest!

Covid-19 (corona) nieuws

Laatste nieuws voor studenten n.a.v. persconferentie 28 mei 2021

De zon is weer gaan schijnen, want vanaf vrijdag 28 mei 2021 geven wij weer klassikaal les op locatie, rekening houdend met de normen die gelden voor specifieke locaties.

We zijn enorm trots op onze studenten en docenten die afgelopen maanden hebben laten zien dat met een gezamenlijke inspanning er volwaardige online lessen hebben kunnen plaatsvinden en dat er - net als bij fysiek onderwijs - persoonlijk aandacht was voor eenieder en docenten in verbinding waren met hun groep. 

Coronabeleid Sonnevelt
De gezondheid en veiligheid van onze studenten staat bij ons voorop. Op onze leslocaties houden wij ons dan ook strikt aan alle RIVM-richtlijnen waaronder de 1,5 meter afstand-regel. Bij lichaamsgerichte opleidingen waar bij bepaalde oefeningen sprake is van fysiek contact met medestudenten en docent(en), verzoeken we iedereen gebruik te maken van persoonlijke beschermingsmiddelen. Wanneer lessen op locatie dit najaar onverhoopt niet toegestaan zijn door -nu nog onvoorziene- coronamaatregelen, dan zullen we de lessen, waar mogelijk, online voortzetten. Inmiddels hebben we daar goede ervaringen mee opgedaan en weten we dat de online lessen door studenten net zo positief gewaardeerd worden als fysieke lessen.

Verdere updates
Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen omtrent het coronavirus en de consequenties via deze pagina. Studenten worden ook geïnformeerd per e-mail.

RIVM
Voor meer informatie over COVID-19 en de maatregelen daartegen, verwijzen wij je naar de website van het RIVM.
Naar het RIVM

Vitale groet,
Het Sonnevelt team