Welke opleiding past bij jou?

Doe de studiekeuzetest!

Covid-19 (corona) nieuws

De gezondheid en veiligheid van onze studenten staat bij ons voorop. Op onze leslocaties houden wij ons dan ook strikt aan alle RIVM-richtlijnen waaronder de 1,5 meter afstand-regel. Bij lichaamsgerichte opleidingen waar bij bepaalde oefeningen sprake is van fysiek contact met mede-studenten en docent(en), verzoeken we je gebruik te maken van persoonlijke beschermingsmiddelen.

Mocht in de toekomst het RIVM-beleid vanwege corona wijzigen en lessen op locatie onverhoopt niet kunnen doorgaan, dan vinden deze waar mogelijk online plaats. Als de situatie het vervolgens weer toelaat, hervatten we de lessen op locatie. Schrijf je dus nu in en we bieden je doorgangsgarantie! Voor de lichaamsgerichte opleidingen zorgen we voor een passende oplossing.

Als student ontvang je ruim vóór je eerste lesdag het protocol dat we hanteren bij de lessen op locatie. We vragen je het protocol vooraf goed door te nemen, zodat we vanuit een gezamenlijke inspanning de lessen op een verantwoorde wijze kunnen laten plaatsvinden.

Voor vragen hierover zijn we tijdens kantooruren te bereiken via 0418-51 57 82 of info@sonneveltopleidingen.nl.
Wij wensen al onze studenten inspirerende opleidingsdagen!

Verdere updates

Wij houden je op de hoogte van de ontwikkelingen omtrent het coronavirus en de consequenties via deze pagina. Studenten worden ook geïnformeerd per e-mail.

RIVM

Voor meer informatie over COVID-19 en de maatregelen daartegen, verwijzen wij je naar de website van het RIVM.
Naar het RIVM

Zorg goed voor jezelf en elkaar!

Vitale groet,
Het Sonnevelt team