Beleid Sonnevelt inzake Coronavirus | Sonnevelt Opleidingen

Welke opleiding past bij jou?

Doe de studiekeuzetest!

Covid-19 (corona) update: we gaan weer van start per 1 juni!

Nieuwe studenten

Nieuwe studenten kunnen zich gewoon inschrijven voor het najaar. Voor vragen hierover zijn we tijdens kantooruren te bereiken via 0418-51 57 82 of info@sonneveltopleidingen.nl. Mocht in de toekomst het RIVM-beleid vanwege corona wijzigen en lessen op locatie alsnog niet kunnen doorgaan, dan vinden deze online plaats. Als de situatie het vervolgens weer toelaat, hervatten we de lessen op locatie. Schrijf je dus nu in en we bieden je doorgangsgarantie!

Op 13 september organiseren wij weer een open dag op locatie. Deze zal in aangepaste vorm plaatsvinden als gevolg van de maatregelen. Om zicht te houden op het aantal bezoekers, kun je deze keer kiezen of je in de ochtend of de middag komt.
Lees hier meer en/of meld je aan.

Huidige studenten

Goed nieuws! Vanaf 1 juni a.s. zijn we weer van start gegaan met de lessen en examens! En wel op locatie met inachtneming van alle RIVM-richtlijnen waaronder de 1,5 meter afstand-regel. Bekijk hieronder de persoonlijke toelichting van directeur Karin Leijten:

 

Alle studenten ontvangen ruim vóór hun eerste lesdag het protocol dat we hanteren bij de lessen op locatie. We vragen onze studenten dat protocol vooraf goed door te nemen, zodat we vanuit een gezamenlijke inspanning de lessen op een verantwoorde wijze kunnen laten plaatsvinden.
We realiseren ons dat de afgelopen periode veel onzekerheid met zich heeft meegebracht, ook met betrekking tot de doorgang van de opleidingen en cursussen. We zijn dan ook blij dat we onze studenten nu positief kunnen berichten en bedanken iedereen voor zijn of haar begrip en geduld.
Wij wensen al onze studenten inspirerende opleidingsdagen!

 

Verdere updates

Wij houden je op de hoogte van de ontwikkelingen omtrent het coronavirus en de consequenties via deze pagina. Studenten worden ook geïnformeerd per e-mail.

RIVM

Voor meer informatie over COVID-19 en de maatregelen daartegen, verwijzen wij je naar de website van het RIVM.
Naar het RIVM

Wij wensen iedereen veel sterkte en gezondheid toe.
Zorg goed voor elkaar!

Vitale groet,
Het Sonnevelt team