Marion Lutke docent bij Sonnevelt

Welke opleiding past bij jou?

Doe de studiekeuzetest!

Welke opleiding past bij jou?

Doe de studiekeuzetest!

Marion Lutke

Eindelijk iets anders

Na jarenlang als manager en TV presentator  werkzaam te zijn geweest en mensen geïnterviewd, gecoacht en getraind te hebben wilde ik heel graag ook mijn kennis overdragen aan anderen.

De groei die studenten doormaken

De verandering en groei die studenten op zowel persoonlijk als professioneel vlak  doormaken inspireert mij geweldig als docent.

Gezond eten

Vitaal leven betekent voor mij leven vanuit mijn passie en natuurlijk ook gezond eten en bewegen.

Holistische benadering

Sonnevelt past bij mij vanwege de holistische benadering van de opleidingen. Het gaat altijd over de hele mens.

Mijn achtergrond

Ik heb een opleiding Makelaar O.G., diverse opleidingen tot coach en trainer, presentatie- en interview trainingen en vele cursussen o.a. die van HSP en EMDR gevolgd.

Mijn vakgebied

Ik heb een Lifecoach praktijk voor volwassenen en kinderen , met als specialismen hooggevoeligheid, traumaverwerking en rouw. Ook ben ik Presentatiecoach. Daarnaast geef ik communicatietrainingen en workshops bij bedrijven en scholen en presenteer ik evenementen en concerten.

Studenten over Marion Lutke

“Wat onze Marion van de opleiding Senioren coach bijzonder maakt is haar oprechtheid en intuïtie. Ze voelt dingen aan als geen ander en met de kleine signalen die ze krijgt doet ze ook wat nodig is. Ze gaat niets uit de weg. Zij geef je een zetje zodat je ook als persoon je groei pakt. Ik waardeer haar enorm.”
Carla de With
“Marion is een intuïtief en warm persoon met veel kennis en ervaring. Verder is ze een kei in positieve feedback geven, zowel in het echt als via de mail. Marion heeft mij geleerd om te vertrouwen op mijn gevoel.”
Lisanne Broere
“Marion 'ziet' haar studenten! Ik voel mij gezien en gehoord bij haar. Ze oordeelt niet maar laat ieder in zijn waarde iets wat ik meeneem in mijn pad naar het coachen van kinderen en ouders. ”
Sanne de Vries