Welke opleiding past bij jou?

Doe de studiekeuzetest!

Susanne Graf

Dol op verbinden

Ik ben dol op verbinden wat er maar te verbinden valt. Dat is doceren voor mij: verbinden. De studenten verbinden met de essentie van het coach vak en coach Zijn.  Ik vind het geweldig om mensen de passie voor dit vak te laten ervaren.

Processen

Het leven zelf! De processen die in het leven plaats vinden en die voor mij terug te vinden zijn in de natuur en in de mensen om mij heen. Alles van het leven wordt hierin gereflecteerd en zijn voor mij een inspiratiebron voor het lesgeven. Door deze processen bewust te beleven, te ervaren en te doorvoelen.

Voeding voor het hart

Ik ben een energieke en enthousiaste persoonlijkheid. Vitaliteit is voor mij voeding voor het hart. Dit levend houden doe ik door te bewegen en mentale rust in balans te houden. Om mijn vitaliteit te bewaren zoek ik balans tussen bewegen en ontspannen, wekelijks hardlopen, zwemmen, tennissen, dansen en zingen en mediteren brengen mij in deze balans. En……ik houd van een mediterraan leven dus deze balans mag ik echt ten harte nemen :-)

Holistische benadering

De holistische benadering bij de Sonnevelt opleidingen maakt dat ik mij er thuis voel. Tevens ben ik heel blij dat ik mag uitmaken van zo’n fantastisch docententeam die allemaal staan voor kwaliteit en professionaliteit .

Mijn achtergrond

Vele jaren ben ik in het onderwijs werkzaam geweest en heeft bij mij het accent gelegen op het begeleiden van kinderen, hun ouders en leerkrachten. Op een gegeven moment zocht ik naar meer verdieping in mijn leven en ben ik een opleiding tot psycho-sociaal therapeut gaan volgen. Inmiddels heb ik een bloeiende praktijk en geef ik les om anderen dit prachtige vak te leren.

Mijn vakgebied

Door mijn veelzijdig zijn is mijn werkgebied ook veelzijdig. Het begeleiden van individuen, partners en/of gezinnen met als specialiteit: opstellingenwerk, EMDR en HSP en trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling voor particulieren en organisaties. Voor de nodige balans meditatielessen 

Studenten over Susanne Graf

“Wat heerlijk om les te krijgen van iemand die beslagen is in het vak! Iemand die al “coachend” lesgeeft. De vraag van de deelnemers teruggeeft zodat ze zelf het antwoord zoeken en inzicht krijgen in zichzelf! “ Walk your Talk” Ik voel dat ik hier veel zal leren, en dat in een veilige omgeving.”
Ella Ghysels
“Susanne geeft alle vrijheid tot het delen van wat je raakt en geef me ook het gevoel dat alles goed is wat en hoe ik deel. Daardoor ervaar ik tijdens de les een groot gevoel aan veiligheid. Susanne is kundig en passioneel over haar vak, ze wil en moet delen wat haar boeit. Het is een heel mooi mens, die comfortabel met zichzelf is en dat is voelbaar. Ik voel me dankbaar dat ik van haar mag leren. ”
Patrice Stal
“Ik vind Susanne een professional met passie voor haar vak. In de groep weet zij de verbinding te leggen en leert de cursisten te reflecteren. Op een inspirerende wijze weet zij mij te leren coach zijn. Zij maakt het verschil met haar enthousiaste, positieve levenshouding!”
Marjo Herps