Docent

Mirjam Christiaans

"Lef is het spannend vinden en toch gewoon doen!"

Begeleiden in ontwikkeling

Ik vind het leuk om mijn vak over te brengen aan mensen en hen te begeleiden in hun ontwikkeling.

Nieuwe stappen

Al van jongs af aan stimuleer ik mijzelf én anderen om net een stapje verder te gaan. Ik heb een natuurlijke drang mensen aan te sporen tot nieuwe stappen en hen hiermee te helpen. Maar bovenal ook trouw te blijven aan deze stappen.

Dimensies in balans

Dit betekent voor mij dat je energie hebt om te leven. Je zit lekker in je vel, voelt je fit en stroomt makkelijk met het leven mee. Vitaliteit is niet alleen fysieke gezondheid, maar heeft betrekking op lichaam, hoofd, hart en ziel. Wanneer je vitaal bent zijn deze dimensies in balans.

Visie op vitaliteit

Wij delen dezelfde visie als het gaat om vitaliteit.  Dat vitaliteit voor iedereen anders is en dat er wordt gekeken wat jij nodig hebt. Het bewustzijn verder te laten groeien dat we zelf 100% verantwoordelijk zijn voor onze gezonde levensstijl en daarmee de verantwoordelijkheid nemen voor onszelf, onze omgeving en de aarde.

Mijn achtergrond

Na het behalen van mijn diploma Organisatiepsychologie heb ik mij gespecialiseerd in loopbaanadvies en stress en burn-out. Ik heb tientallen jaren ervaring als loopbaanadviseur en re-integratiebegeleider zowel in loondienst als ondernemer. Daarbij hebben zaken als stress en burn-outpreventie een ontzettend belangrijke rol gespeeld. De laatste jaren heb ik voornamelijk startende ondernemers begeleid naar een succesvolle en vooral gezonde start van hun bedrijf.

Mijn vakgebied

Loopbaanontwikkeling, Stress & Burn-out, Startende Ondernemers.